欢迎发布广告,QQ380953687(注明“广告”)
返回列表 发帖

各地夜總會新手攻略

夜總會新手攻略

1) 入閘

當然係做好功課,揀岩場,有熟人介紹更好,因為通常d大班見係熟人介紹,會肉緊少少以免比熟客炸形。問清大班所有收費例如鐘錢,酒錢,開卡拉OK錢,女錢等等,唔好怕尷尬,唔問清楚有拗撬盞無癮。

2) 揀女

入到房後,可先向大班講明自己喜好,例如大波,走肥,玩得,並清楚講明唔岩一定彈,咁個大班就會肉緊d同你揀女。盡量坐近門口位置,把燈光校亮少少,當大班帶女入黎時,你可以睇清楚D條女,如果唔岩心水千祈咪俾佢入房,然後大聲講“亞女o向出面等一等",跟住同大班講,唔岩眼緣,因為女未入房,一般係唔會計鐘既,不要怕唔好意思,因為呢個係你既權利,否則無無謂謂俾佢入左黎就要計錢架啦,當你坐一part計(20-30 mins)就要成$130(茶舞計),蝕頭圍就無謂啦。

不過呢part野都好考功夫,因為要係3秒之內便要決定是否留低條女,除非件女好索,又或者好扒,咁就易決定。有d NC(Night Club)頭一round係唔俾大班揀女,一定要帶公司女 (輪牌制),第二round先俾大班揀女,所以大班明知頭牌係豬扒,都焗住要帶俾你,如果你唔識得o向門口截住佢,咁就硬食一part喇。有時頭round都有好既,不過就賭你運氣。

2) 開始計時 (入場時間)

當大班帶女俾你之前,你最好問下佢個錶幾點,然後把自己個錶或手機時間校到同佢一樣,因為NC鐘房個Timer入場時間,通常會早過你個金勞10-15分鐘,到埋單截鐘時間佢又會快過你個金勞10-15分鐘,甘一來一回就會相差20-30分鐘, 佢地就可以o向呢d時差入面做手腳。有次我發現張單mark我入場時間重早過我泊車咭時間,所以當你埋單時感覺好似沒坐左咁耐,但佢張單mark住話你幾點入黎架喎,果陣時你可能已經飲到猫猫地,都唔記得自已幾點入黎,所以我會同佢對錶,跟住叫佢去鐘房check下佢地個鐘幾點,再入黎報俾我聽,通常都會早過正常時間10分鐘,咁做既目的係話俾大班聽你會注意d時間,暗示佢唔好亂咁計鐘,當第一個女入黎時你又可以借故問下佢幾點,因為當你Step In入NC由waiter叫大班,攞酒水,開機,較冷氣,前前後後都花左十幾分鐘,但起鐘計票沒理由o向你一入門就開始計架嘛!

3) 問枱

一般會set 30 分鐘問枱,但你要求15或者20分鐘都可以,因為如果條女坐落你先發覺唔係咁岩就可以早d換女,無謂哂時間同金錢,我通常都會發短信俾大班叫佢換女,咁我梗係同佢熟啦,不過你都可以架,當你一上到去就馬上同佢講明,當女唔岩坐你就會發SMS俾佢,叫佢留意下個電話,因為咁樣又可以慳番d 無謂既時間同金錢,因為等佢入黎,唔知等到幾時,有時大班俾d客圍住隊酒,都唔記得左入黎問枱,有d 巴打面皮薄又唔好意思叫侍應或叫個女出去搵大班,唯有坐係度死等,你要知道o向 NC 每一分鐘都係計緊錢,如果怕唔好意思便會哂錢哂時間, 所以一定要大胆d,況且玩熟左佢唔會怪你,生客玩得唔老黎咪下次無幫襯囉。

4) 人頭 (入場費)

Check下有幾多個人頭,有時你只得3個人,但張單又會打左4個,甚至 5 個。我就捉過好多次打了兩個頭,其實我大多數係單拖去既,一般NC 16:00 前入場係唔收入場費既。

5) 埋單加票 - 有d NC埋單自動4票

如果你有3條女坐就會加多12票架喇,佐敦XX年代就有呢條規矩。有次我埋單時,心裡明明算好大約係 66票(已經預鬆左),點知會變左70票,一問之下,大班話係岩架,我地呢度埋單會自動加多4票。

6) 酒水

好多巴打以為d啤酒係唔洗錢或者大班簽左,但有d古惑大班將d酒水錢混埋係d鐘錢入面,當我check張單時睇唔到有酒水,只係得一個大數,但我計下d鐘又除唔岩數,叫個大班入黎問下,佢先至話d啤酒錢打埋入去個大數入面,重話有d客唔鐘意分開打(你信唔信有d咁既客丫?),我話d啤酒都未飲哂喎?個侍應攞左半打入黎,我只飲得兩支,佢跟住話埋單時沒入黎幫我跟到d啤酒,咁而家幫你退番喇,吹漲!

其實佢一早知道架喇,等我走左之後便會將剩低d啤酒收起,第日招呼d熟客,或者有d熟客要屈佢簽,咁佢就攞番呢d平時呃呃埋埋既出黎頂數,所以你最好先問定大班酒水點計,如果計足你既,咪自己睇住黎飲,我見好多女一入黎便開一支新既,例牌倒又倒了三分一入個冰桶度,又倒d 黎洗杯,如果條條女係咁倒,都幾浪費架。

7) 分段時間

呢part 就最複雜,間間場都唔同計法,首先分:-
早場(13:00 – 16:00),呢PART最抵玩,有d場頭鐘$98,第2個鐘約$160-$180,間間不同,後面我遂間介紹。

茶舞(16:00 – 21:00),大約$240 - $300 一個鐘(睇票數同坐乜野鐘而定)
晚舞(21:00 – 02:00),大約$300 - $350一個鐘(睇票數同坐乜野鐘而定)
零晨特價晚舞(02:00 – 06:00),大約$240 - $300 一個鐘,間間不同(睇票數同坐乜野鐘而定),玩呢PART大多數係社團人士,所以唔會重點介紹。

8) 計鐘方法 (鐘錢 & 票數)

a. A鐘(亦叫大鐘,最貴,就係你第一part坐岩左條女之後,大班就會同你落A鐘)
b. B鐘(貴過散鐘少少,視乎大班點對你)
c. 散鐘(基本鐘,最平)
d. 街鐘(出街搞野,同A鐘無乜分別,最貴)

A) 以一間旺角區NC早場為例

1) 散鐘(一個鐘開30票,$4.7/票+16% service charge=$164
2) 大鐘(開40票 x $4.7 x 1.16 =$218)

B) 以一間旺角區NC茶舞為例

a) 散鐘(一個鐘開44票,$4.7/票 + 16% service charge = 44x4.7x1.16=$239/hour
b) 大鐘(一個鐘開50票,50 x $4.7 x 1.16 = $273) ,有d 場就一開52,如此類推,間間不同,有d 票數開得多就會在每票訂價低少少,但有d場票數開得少, 但每票又會貴番d,好複雜!所以大班只會話你知玩一個鐘大約幾多錢。我很少會坐大鐘,多數坐散鐘,不過坐散鐘要小姐同意才可以,如果場唔旺,一般都沒咩問題,但有d大班話一定要大鐘喎,咁我就馬上埋單走人,亦有d大班埋單時先同我講話張單計左大鐘,跟手佢就退番個差價Cash俾我,我梗係佢既熟客先會咁啦,因此選擇時間也很重要,因為間場太旺,大班就唔會沒咁就你,相反間場太靜,但女又會少d選擇,因為少女番工。如果閣下一年只去 NC兩三次都無咩所謂大鐘散鐘,因為相差無幾,如果好似我咁一個禮拜兩三次就要精打細算。

本帖隐藏的内容需要回复才可以浏览

好帖子,赞一个先!
嬉嬉...哈哈...嘿嘿...

好帖子,赞一个先!
嬉嬉...哈哈...嘿嘿...

专业考试联盟为您提供代考业务范围:学历考试、外语考试、财会考试、职业资格考试、公务员考试、建筑工程考试、外贸考试 各类考试科目
专业提供枪手助考 考试答案  修改分数 助考各类资格考试服务,专业助考机构  竭诚为您服务
找代-考看实力,找枪手看能力,找代-考网看信誉,本公司以代-考替-考为主答案为附咨询中心;972668335

出差深圳上次做过的一个JS,服务很到位!就是有点骚......
一个孤独的出差夜QQ884222331,一份莫名的寂寞。迫使我打开电脑到处浏览。忽然,一个叫甜甜小宝贝吸引住了我。当时我想加她。说实在的 当时并没有什么诚心,只是无聊想随便聊聊,可是聊着聊着竟然真的想了,当时我问了一下价钱,妹妹说在罗湖。不过这个要求并不高不。可是当我要视频认证的时候他说什么都不同意。我当时心里真的犯嘀咕了,不过当时想反正花钱也不多,就叫她来了。你不要说来的真的和照片上一模一样。呵呵痛快。一番云雨后。他对我说, 哥下次来了我会怎么,怎么。当时我想  大家都是逢场作戏,谁往心里去.昨天我再次到深圳想起了她。你不要说 他真的就来了  而且钱比上次少了好多,服务比上次也多了不少。走时还特地亲了我一口。今天余味犹存,爽 今天回到上海写下此文供狼友们分享。此女QQ884222331

出差深圳上次做过的一个JS,服务很到位!就是有点骚......
一个孤独的出差夜QQ884222331,一份莫名的寂寞。迫使我打开电脑到处浏览。忽然,一个叫甜甜小宝贝吸引住了我。当时我想加她。说实在的 当时并没有什么诚心,只是无聊想随便聊聊,可是聊着聊着竟然真的想了,当时我问了一下价钱,妹妹说在罗湖。不过这个要求并不高不。可是当我要视频认证的时候他说什么都不同意。我当时心里真的犯嘀咕了,不过当时想反正花钱也不多,就叫她来了。你不要说来的真的和照片上一模一样。呵呵痛快。一番云雨后。他对我说, 哥下次来了我会怎么,怎么。当时我想  大家都是逢场作戏,谁往心里去.昨天我再次到深圳想起了她。你不要说 他真的就来了  而且钱比上次少了好多,服务比上次也多了不少。走时还特地亲了我一口。今天余味犹存,爽 今天回到上海写下此文供狼友们分享。此女QQ884222331

谢谢分享

回复 1# 开心168

日日日日日日日日日日日日日日

谢啦!!!!!!!!!!!!!!!!!!